Wij delen uw passie

Uw passie is de drijfveer om uzelf of uw zaak naar een hoger niveau te brengen. Wij doen er alles aan om u daarin te ondersteunen en denken met u mee, om zo het optimale resultaat te bekomen.

Wij delen uw passie

Consultancy

Netwerken

Ontwikkeling

Detailhandel

Consultancy

IT is tegenwoordig de rode draad in vele projecten en toepassingen. Een duidelijke en toekomstgerichte visie zijn dan ook doorslaggevend om het resultaat te bekomen die men vooraf voorop stelt. Bijkomend zorgt de juiste visie er ook voor dat wederkerige en overbodige investeringen vermeden kunnen worden. Wij trachten steeds te voorzien in het juiste advies of kunnen u bijstaan bij deze kwesties. Dit kan gaan van de voorbereiding, tot de laatste hand leggen aan de uitgewerkte oplossing.

Consultancy

Netwerken

'Time is money' is geen nieuwe uitspraak. Echter gaat alles steeds sneller en verliezen we het liefste zo weinig mogelijk tijd. Zo moet het overbrengen van data ook steeds stabieler en sneller vooruit gaan. Steeds meer apparaten dienen gebruik te kunnen maken van een netwerk waardoor netwerken steeds sneller verzadigd zijn. Thuiswerk heeft ons de laatste jaren voor een pak nieuwe uitdagingen gesteld en zorgt ervoor dat we steeds nieuwe oplossingen voorzien voor deze noden. Het juiste materiaal en configuratie moet u in staat stellen om te blijven groeien.

Netwerken

Ontwikkeling

Iedereen gaat ervan uit dat elk bedrijf een website heeft waar al zijn informatie snel en makkelijk op terug te vinden is. Het is dan ook een uithangbord geworden van veel organisaties. Naast het internet wordt er ook steeds meer geautomatiseerd en gaan veel apparaten met elkaar communiceren. Kwalitatieve en stabiele software is ook hier van groot belang om alles vlot te laten verlopen.

Ontwikkeling

Detailhandel

Webshops schieten als paddenstoelen uit de grond. Er is dan ook veel materiaal te vinden, met een waaier aan mogelijkheden. Echter is het vinden van het juiste materiaal vaak moeilijker te vinden. Wat standaard te vinden is voorziet net niet in uw noden of men ziet door het bos de bomen niet meer, waardoor het maken van de juiste keuze moeilijk is geworden. Materiaal specifiek gericht op uw toepassing is ook steeds moeilijker te vinden. Met veel plezier denken wij mee waar uw noden liggen en indien nodig bouwen we zelf servers, computers, storage, ...

Detailhandel

Klaar om er in te duiken? Laat ons van start gaan.